söndag 13 april 2014

Helglimtar

Underbara helg. Kanske särskilt när det är school holidays, då är det extra välkommet att ha hela familjen samlad och ett par extra öron som kan lyssna på alla de miljoner frågor, funderingar och berättelser som de två små har.

Här kommer några fotoglimtar från en helg som innehållit det mesta faktiskt. Lite för kropp, lite för själ. Lite för egen del och lite för andras.


Födelsedags BBQ för Hugo som har fyllt tre år! Hurra! Vädret sprack upp och det blev en fin eftermiddag, men tårtan fick ätas inomhus. Vintern är på väg helt klart.


Träningen har legat på is hela veckan, så ett snabb jogg till gymmet och sedan 30 min intensivlyft av tunga saker. Det gör susen för välbefinnandet.


Försökte pyssla ett påskris. Det gick väl sådär, ärligt talat. Men ris är det ju. Med ägg i.


 Vi brukar ta, i alla fall en, lunch eller fika på något mysigt café på helgen. Här på en av mina favoriter. Le Parlour. Höstsolen värmde och kaffet var som vanligt, helt fantastiskt.


Sedan en tur ner till Ricketts Point för en liten strand stund. Det är skönt att bara gå där med kläderna på. Plocka lite snäckor. Ja, det är nästan bättre än på sommaren...!


En härlig helg. Verkligen. Vi är lyckligt lottade som får ha det så här bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar